Hoofdmenu

Word ook sponsor

Raamrun 2010

 

Op 6 juni 2010 werd de eerste Raamrun in Escharen gehouden. Er waren maar liefst 1000 inschrijvingen voor de diverse onderdelen. Naast een hardloopwedstrijd over 5 en 10 km., was er een kinderloop van 1 km. en er waren voor de liefhebbers ook wandelroutes uitgezet. Meer dan 80 vrijwilligers en vrijwilligsters zorgden ervoor dat alles in goede banen geleid werd.
Op het evenemententerrein waren verschillende kraampjes aanwezig en het dweilorkest "De Pechvogels" zorgde voor een vrolijke noot. De omroepers Jos Derksen en Jos Keijzers praatten op ludieke wijze alle activiteiten aan elkaar. U kunt de dag hier nog eens terugkijken aan de hand van de foto's die Matt Gerrits maakte.

 

Het was een zeer warme dag en er waren diverse extra drinkposten op de routes, die door het mooie Raamdal liepen, ingericht. Ondanks de warmte had de aanwezige EHBO gelukkig weinig te doen. Enkele lopers maakten wel gebruik van de aanwezige masseurs om de overbelaste spieren te laten behandelen. Hoewel iedereen direct na de wedstrijd een aandenken ontving, bleven velen samen met de aanwezige bezoekers op het evenemententerrein hangen om een drankje of hapje te nemen. Het was dan ook nog steeds erg druk bij de prijsuitreiking en nadat Corry de opbrengst (bijna € 20.000,-) bekend had gemaakt, klonk een luid gejuich.

 

 

Om met de woorden van Corry te spreken:
"Het was een prachtige dag, om nooit te vergeten, niet alleen voor mij, maar ik hoop dat het ook voor jullie een groot feest was! Geweldig dat jullie er allemaal waren. En al die enthousiaste vrijwilligers die er voor zorgden, dat alles op rolletjes liep, bedankt!!! En de sfeervolle muziek, super bedankt jongens. Allemaal mensen die het mij naar de zin maakten! Ik durf en kan geen namen noemen van al die lieve vrijwilligers en sponsoren: de lijst wordt veel te lang en ik vergeet namen, (chemobrein)!!!!!!!! Mensen dachten dat dit evenement al meerdere malen georganiseerd was en stonden versteld dat dit de 1e keer was!

Ik voelde me helemaal happy, het feestvarken! Dat zo'n feest mogelijk zou zijn, had ik niet durven dromen. Het was toch een groot feest met allemaal lieve enthousiaste mensen. Op een prachtig terrein en schitterend versierd. Wat heb ik genoten van al die sportieve lopers en wandelaars in de leeftijd van 1 tot 89. En wat fijn dat er zoveel mensen gezellig even op de koffie kwamen om te genieten. Voor mijn gevoel heb ik de hele dag alleen maar gestraald!"

 

ALLEMAAL SUPER BEDANKT


Copyright © 2014. All Rights Reserved.