Hoofdmenu

Word ook sponsor

Raamrun 2013

Op zondag 19 mei, 1e Pinksterdag, werd in Escharen de tweede editie van de Raamrun gehouden. Veel deelnemers schreven zich op de dag zelf pas in, waardoor er in totaal 258 inschrijvingen waren.

 

De weersomstandigheden waren geweldig en het evenemententerrein zag er feestelijk uit. Met ca. 35 vrijwilligers werden de routes, het parkeerterrein en het evenemententerrein bezet om alles in goede banen te leiden.

 

Speaker Jan van Wissing verzorgde het startschot en zorgde voor alle feitelijke informatie mbt. de 3 hardloopwedstrijden. Het was jammer dat een grote groep lopers bij de 5 km loop een markeringspunt verkeerd begreep waardoor zij ca. 5.5 km gelopen hebben ipv. de uitgezette 5 km. De reacties over het uitgezette parcours over Tongelaar en in het Raamdal waren zeer positief.

 

 

De opbrengst van deze dag was ruim € 1000,- en daarmee hebben we het bloemenabonnement op de afdeling Dagbehandeling Oncologie (B09) in het CWZ uitgebreid, om de huiselijke sfeer die de Stichting naar de wens van Corry hier heeft gecreëerd, te behouden. Dank aan alle deelnemers en vrijwilligers!

 

Hopelijk tot volgend jaar bij de volgende Raamrun op zondag 8 juni 2014 (1e Pinksterdag)!

 

Stichting Corry Bruijst


Copyright © 2014. All Rights Reserved.